fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Dodjela završnih svjedodžbi 2. generaciji polaznika međunarodne pomorske škole

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj koje nudi školovanje, doškolovanje i prekvalifikaciju polaznika za programe Pomorski nautičar, Tehničar za brodostrojarstvo i Elektrotehničar na hrvatskom i engleskom jeziku.Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja za rad od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Programi su namijenjeni pomorcima kojima je zbog napredovanja brodu ili upisa u dodatne programe izobrazbe neophodna prekvalifikacija za navedena zanimanja, kao i za početnike bez iskustva rada na ovim poslovima koji svoju budućnost vide u poslovima na brodu. Naša prednost je što jedini na tržištu uz prekvalifikaciju nudimo mogućnost zaposlenja naših polaznika završetkom školovanja. Naime u sklopu učilišta djeluje Agencija za ukrcaj pomoraca koja ima za cilj ponuditi adekvatno zaposlenje našim polaznicima završetkom školovanja u ulozi časničkog i/ili hotelskog osoblja na putničkim brodovima.

Dana 04.08. 2020. godine uz preporuke i mjere zaštite od „Covid -19“ u velikoj hali učilišta održana je svečana dodjela završnih svjedodžbi drugoj generaciji polaznika prve međunarodne pomorske škole.

Upisi u treću generaciju međunarodne pomorske škole su u tijeku i trajat će do sredine rujna. Prijaviti se možete osobno na adresu: 114.Brigade 12, Split, mailom: [email protected]; ili tel. 021/558 519, mob: 091/4782892. 

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares