fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Dodjela završnih svjedodžbi 2. generaciji polaznika međunarodne pomorske škole

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj koje nudi školovanje, doškolovanje i prekvalifikaciju polaznika za programe Pomorski nautičar, Tehničar za brodostrojarstvo i Elektrotehničar na hrvatskom i engleskom jeziku.Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja za rad od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Programi su namijenjeni pomorcima kojima je zbog napredovanja brodu ili upisa u dodatne programe izobrazbe neophodna prekvalifikacija za navedena zanimanja, kao i za početnike bez iskustva rada na ovim poslovima koji svoju budućnost vide u poslovima na brodu. Naša prednost je što jedini na tržištu uz prekvalifikaciju nudimo mogućnost zaposlenja naših polaznika završetkom školovanja. Naime u sklopu učilišta djeluje Agencija za ukrcaj pomoraca koja ima za cilj ponuditi adekvatno zaposlenje našim polaznicima završetkom školovanja u ulozi časničkog i/ili hotelskog osoblja na putničkim brodovima.

Dana 04.08. 2020. godine uz preporuke i mjere zaštite od „Covid -19“ u velikoj hali učilišta održana je svečana dodjela završnih svjedodžbi drugoj generaciji polaznika prve međunarodne pomorske škole.

Upisi u treću generaciju međunarodne pomorske škole su u tijeku i trajat će do sredine rujna. Prijaviti se možete osobno na adresu: 114.Brigade 12, Split, mailom: [email protected]; ili tel. 021/558 519, mob: 091/4782892. 

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares