fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Dani otvorenih vrata EU projekata 2021. u POU Božić

Pučko otvoreno učilište Božić organizira radionicu u sklopu „Dani otvorenih vrata EU projekata 2021.“ u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU u svrhu promoviranja EU projekta kojeg smo uspješno proveli u prošloj godini. „Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom “Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe. POU Božić je od 2020. godine službeni partner Europske komisije u organizaciji sličnih radionica.

Naziv događanja: Stručni skup za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta, pomoraca te pomorskih stručnjaka u područja pomorstva

Projekt ili projekti koji se predstavljaju: Usavršavanja u području struke rad na CARGO simulatoru, rad na DP simulatoru, rad na High voltage simulatoru, rukovanje brodicom za spašavanje

Opis događanja: Radionica za sve zainteresirane osobe na kojoj će se predstaviti projekat „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“ u područja pomorstva odobrenog od strane Europske komisije za 2020.godinu.

Adresa: 114.brigade 12, Split – sjedište POU Božić

Datum događanja: Petak, 26. studenoga

Vrijeme događanja: od 09:00 do 17:00 sati

Više informacija saznajte na: https://strukturnifondovi.hr/

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares