O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Ceste Rijeka – osposobljavanje za rukovatelja ralicom za snijeg

Pučko otvoreno učilište Božić je tijekom mjeseca rujna i listopada provodilo program osposobljavanja za rukovatelja ralicom za snijeg u gradu Rijeci.

Ovim putem zahvaljujemo Cestama Rijeka d.o.o što su iako smo pomorsko učilište prepoznali naš trud pri izradi programa rukovatelj ralicom za snijeg upotpunosti usklađenim s EU obrazovnim normama te nas angažirali za osposobljavanje svojih djelatnika. Predavanja su odradili eksperti s dugogodišnjim radnim iskustvom.

Programom su obuhvaćene nastavne cjeline: konstrukcija ralice, rukovanje ralicom, zaštita na radu, zaštita okoliša i prva pomoć te praktična nastava.