fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Završni ispit za rukovatelja ralicom za snijeg – Ceste Rijeka

POU Božić se nametnulo kao lider u ovom dijelu Europe u izvođenju obrazovnih programa u području građevinskih i radnih strojeva. Tijekom mjeseca rujna i listopada provodili smo program osposobljavanja za rukovatelja ralicom za snijeg u gradu Rijeci.

Hvala partnerima Cestama Rijeka d.o.o što su iako smo pomorsko učilište prepoznali naš trud pri izradi programa rukovatelj ralicom za snijeg upotpunosti usklađenim s EU obrazovnim normama te nas angažirali za osposobljavanje svojih djelatnika na odličnoj organizaciji za nesmetano izvođenje programa na najvišim svjetskim standardima.

Naša prednost:

  • programi su prilagođeni i fokusirani na konkretna i primjenjiva praktična znanja
  • rad u malim grupama
  • individualni pristup svakom polazniku
  • mogućnost priznavanja praktične nastave

Pogodnosti:
– Mogućnost online praćenja nastave (Skype, Zoom)
– Povoljna cijena programa i mogućnost plaćanja u ratama
– Upis u e-radnu knjižicu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Informacije i prijave: [email protected],
tel.021/558 – 509, mob. 0914782892

Više na: https://poubozic.com/gradevinski-i-radni-strojevi/

Programom su obuhvaćene nastavne cjeline: konstrukcija ralice, rukovanje ralicom, zaštita na radu, zaštita okoliša i prva pomoć te praktična nastava.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares