fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Završni ispit pizza majstor – restoran Coccolo Trogir

Dana 18.01. 2020. u restoranu Coccolo u Trogiru održan je završni ispit i dodjela uvjerenja prvoj generaciji polaznika programa osposobljavanja za pizza majstora.

Polaznici su u sklopu teorijske nastave odslušali predavanja iz poznavanja namirnica, kuhinjskog prostora i opreme, osnova higijene, engleskog jezika u struci i zaštite na radu. Nakon odrađenih 80 sati praktične nastave i ispunjavanja uvjeta za izlazak na završni ispit polaznici su morali položiti pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja prema planiranim ishodima učenja te provjeru praktičnih vještina u radnim uvjetima pizza majstora.

Za uspješno položen praktični ispit presudna je bila kvaliteta tijesta, stupanj pečenja te naravno sam rad polaznika koji su pokazali svoje umijeće i znanje u samoj pripremi. Svi polaznici su uspješno završili program te im je ponuđeno  zaposlenje na putničkim brodovima u sklopu naše agencije za ukrcaj pomoraca.

Čestitke svim polaznicima na uspjehu i puno sreće u daljnjem radu!
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares