O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

POLJOPRIVREDA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

  • Mogućnosti zapošljavanja u području poljoprivrede, komunalnih poslova gradske i prometne infrastrukture i na tržištu rada EU

  • Uočena je povećana potreba poslodavaca za ovim profilom poslova, a sukladno pozitivnim zakonskim propisima za rad na siguran način.

  • Usklađenost s potrebama tržišta rada; razvoj kompetencija za rad u području poljoprivrede, komunalnih djelatnosti, šumarstvu, na tržištu rada EU.

  • Potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduje prethodna praktična iskustva, osiguranje konkurentnosti na poljoprivrednom tržištu; usklađenost s potrebama tržišta rada; mogućnostima zapošljavanja u području poljodjelstva, na tržištu rada EU.

  • Mogućnosti zapošljavanja u području graditeljstva, poljoprivrede, komunalnih poslova gradske i prometne infrastrukture i na tržištu rada EU

  • Program osposobljavanja za poslove uzgojivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja pružiti će mogućnost polaznicima da formaliziraju svoja znanja i vještine ukoliko već rade na ovim poslovima te s tim povećaju svoju konkurentnost na tržištu rada.

  • Program je namijenjen onima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju vrtlar te formalizirati vještine i znanja koje posjeduju.