fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Online izvođenje nastavnog procesa u POU Božić

Unatoč pandemiji Covid-19 “International Maritime High School” nije stala s radom. Za polaznike smo osigurali nesmetane uvjete izvođenja online nastave za teoretski dio programa stjecanja srednje stručne spreme i prekvalifikacije za Pomorski nautičar/ Maritime navigator, Tehničar za brodostrojarstvo/ Marine engineering technician i Elektrotehničar.

U svrhu organiziranja i provođenja virtualne nastave pokrenut je mrežni portal https://nastava.asoo.hr za sustav redovnog strukovnog obrazovanja. Na portalu je trenutno objavljeno preko 1700 digitalnih sadržaja za učitelje i nastavnike, koje mogu besplatno koristiti i polaznici, ukoliko im takve upute daju isti.

Zahvaljujemo Agenciji za strukovno obrazovanje odraslih na čelu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH koji su dali potporu za izvođenje nastavnog procesa online.

Unatoč pandemiji Covid-19 ``International Maritime High School`` nije stala s radom.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares