O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Melanom – zloćudni tumor kože (rizični čimbenici i prevencija)

Pučko otvoreno učilište Božić aktivno sudjeluje u kampanji Ministarstva u sklopu 13.Tjedna cjeloživotnog učenja.

Pozivamo sve zainteresirane na besplatno predavanje eminentne doktorice i prof.savjetnice Silvane Karabatić Knezović na temu: Melanom – zloćudni tumor kože (rizični čimbenici i prevencija).

Cilj predavanja je ukazati na rizične čimbenike koji se povezuju s nastankom melanoma i na preventivne mjere u cilju očuvanja zdravlja djece i odraslih.Maligni melanom je jedan od najzloćudnijih tumora kože. Karakterizira ga lokalna agresivnost i sklonost ranom hematogenom i/ili limfogenom metastaziranju. Incidencija i mortalitet od melanoma u stalnom su porastu.

Prijave na: [email protected] ili 091/4782892

Cilj predavanja je ukazati na rizične čimbenike koji se povezuju s nastankom melanoma i na preventivne mjere u cilju očuvanja zdravlja djece i odraslih..