O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

DANI OTVORENIH VRATA (26.-28.06.2019.)

Pučko otvoreno učilište Božić kao dio SSM United – Ship management grupacije organizira dane „Otvorenih vrata učilišta“ od 26.06. – 28.06. 2019. od 8:30 – 17:00 sati.

U tjednu otvorenih vrata učilišta u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje odraslih organiziramo stručni skup s temom: Modernizacija sustava usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta u području pomorstva i elektrotehnike.
Posjetitelji će moći osim prezentacije grupacije dobiti informacije o upisu u programe naobrazbe i izobrazbe, mogućnostima zaposlenja na putničkim brodovima te razgledati praktikum u sklopu učilišta.
Povodom 25. godišnjice grupacije iskoristite prigodne popuste prilikom ljetnih upisa u srednjoškolske programe.``

Termini održavanja prezentacije grupacije u 10 sati u prijepodnevnoj smjeni i u 15 sati u poslijepodnevnoj smjeni.

Sve informacije na kontakt: [email protected] ili na broj 098/ 478 2892